RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturell spaserstokk: Kari Gjærum fra Karlsrud avsluttet kulturdagene på Midtåsenhjemmet med en flott jazzkonsert sammen med pianist André Bongard.
Kulturell spaserstokk: Kari Gjærum fra Karlsrud avsluttet kulturdagene på Midtåsenhjemmet med en flott jazzkonsert sammen med pianist André Bongard.

Jazzet for eldre

Kari Gjærum avsluttet kultur-dagene på Midtåsenhjemmet med jazzkonsert lørdag ettermiddag.

Midtåsen: De 96 beboerne på Midtåsenhjemmet har den siste uken kunne boltre seg i kulturaktiviteter i forbindelse med kulturdagene.

Det har vært veldig godt oppmøte fra beboerne. Det har vært noe for enhver smak med teater, kåseri, konserter og kunst forteller aktivitør Nina Krosby.

Arrangementene har vært et ledd i den «Kulturelle spaserstokken», som er navnet på regjeringens satsing på kulturelle opplevelser for eldre.

Sangerinne Kari Gjærum fra Karlsrud satte punktum for kulturdagene med en jazzkonsert lørdag ettermiddag. Sammen med pianist André Bongard tryllet Gjærum fram vakre gjenkjennelige toner for beboerne og pårørende som hadde funnet veien til den fullsatte «konsertsalen».

Det er alltid spennende og hyggelig å se om man treffer publikum med låtene. Jeg synger alltid noe jeg liker og er alteter på musikk, sier Kari Gjærum til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere