Jazzkveld på Nordstrand

Så er det atter klart for høstlig jazzcafe i Nordstrandhuset.

Nordstrand: Nordstrand musikk- og kulturråd inviterer ikveld til jazz cafe med lokale musikere med swingende jazz og populærmusikk i Nordstrandshuset. Deltakerne er musikere fra ulike miljøer i bydelen.

Første band ut er The Real Fake Band, denne gang med Tone Honningsvåg som solist. Bandet har tilknytning til kirkene i sognet. Medlemmer er Gotfred Gundersen på sax, Dag Høyem på gitar, Bjørn Wegge på piano Sverre Bang på bass og Øystein Bang på trommer. De er populært kalt "prestebandet".Tone har sunget med bandet ved flere anledninger, og har også sunget i det kjente koret SKRUK. Bandet spiller i tillegg til kirkejazz, også mainstream jazz.

Fra Nordstrand Janitsjar kommer gruppa "Seks på sax". Den består av: Astrid Jenssen, Katrine Kirkebø og Wenche Bilden på altsax, Trond Matsen og Knut Sørensen på tenorsax og Olav Weyergang-Nielsen på bass-sax. Gruppa spiller velklingende populærmusikk og evergeens i spesialarrangementer. Vår lokale trommeslager Frode Mortensen har med seg Bjørn Tonhaugen på piano, en kjent og allsidig musiker og arrangør, Gotfred Gundersen på sax og Eilif Johannessen på bass. Repertoaret er standard jazzlåter.

Det ungdommelige alibi er denne gangen tenorsaksofonisten Øystein Wolds og pianisten Maris Njølstad.

De spiller litt mer avansert jazz, blant annet en del Thelonious Monk låter, ballader og lignende. Det blir også mulighet for å nyte en enkel servering av "høstsuppe" med tilhørende rundstykker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.