RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bandet The Lars, med vikarierende pianist, smører Flerbrukshallen med jazzimpro. (f.v) Yngvar Nygaard (gitar), Tov Ramstad (bass), Lars Birkelund (vokal og trommer), Trygve Beddari (piano).
Bandet The Lars, med vikarierende pianist, smører Flerbrukshallen med jazzimpro. (f.v) Yngvar Nygaard (gitar), Tov Ramstad (bass), Lars Birkelund (vokal og trommer), Trygve Beddari (piano).

Jazzplass på Palasset

Bandet The Lars spiller caféjazz på Hausmanias månedlige kulturuke.

HAUSMANIA: - Dette bandet er hjertebarnet mitt.

Lars Birkelund er trommis og vokalist i The Lars. I kveld spiller de for døra i cafeen Palasset på Hausmania.

Birkelund spiller også i avleggeren fra DeLillos, Lars Beckstrøm-quartet. Sammen med sin egen bassist, Tov Ramstad.

Løs jazz

- Jeg får klemme mest mulig sax-lyd ut av pianoet da, flirer Trygve Beddari.

Han er stand-in for en syk saksofonist, på piano. Men det gjør ikke noe. The Lars bruker standardlåter som et springbrett, og lytter seg gjennom sangene.

Bandet skrider til verket, og jazzer løs med et mildt og behagelig resonnement av Falling Leaves. En liten, men lojal, publikumsskare lytter helhjertet.

Velkomment publikum

Hausmania arrangerer en fullspekket kulturuke, den siste uken hver måned. Der er blant annet kabaretaften, filmaften og jamsession.

Hele herligheten foregår i Flerbrukssalen, via cafeen Palasset. I Palasset er det også mat for en rimelig penge, strikt vegetarisk!

Som regel er det hausmanerne selv som står for å fylle programmet.

- Vi ønsker selvfølgelig at folk skal føle seg velkomne! Vi har denne uken for å vise hva vi holder på med. Alle her jobber frivillig, og ekstra dørpenger kommer godt med til kassa, sier koordinator Heidi Hægdahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere