RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeg er helt målløs


Alf Gervin fikk mandag av redaktør Fredrik Eckhoff (t.h) overrakt beviset på at Ullern Avis Akerspostens lesere mener han fortjener utmerkelsen "Årets navn 2008". Møller Bil Skøyen, her ved Stein Fredriksen (t.v) og David O'Sullivan, ga en gavesjekk på 5.000 kroner, som Gervin skal donere til et godt formål.
Alf Gervin fikk mandag av redaktør Fredrik Eckhoff (t.h) overrakt beviset på at Ullern Avis Akerspostens lesere mener han fortjener utmerkelsen "Årets navn 2008". Møller Bil Skøyen, her ved Stein Fredriksen (t.v) og David O'Sullivan, ga en gavesjekk på 5.000 kroner, som Gervin skal donere til et godt formål.
Alf Gervin (64) ble "årets navn" i Bydel Ullern. Han var nok den som ble mest overrasket av alle.

ULLERN: Nei, nå tuller du. I alle dager. Jeg er helt målløs. Selv håpet jeg på Margrethe Geelmuyden, sier Gervin når Ullern Avis Akersposten (UAA) overbringer nyheten.

En tillitserklæring

Så blir det da også stille en liten stund mens Gervin lar nyheten synke inn. Interessen rundt "Årets navn" er formidabel. Nærmere 2000 personer var med på avstemningen i regi av UAA. Alle Ullern-kandidatene fikk mange stemmer, men Gervin tok likevel en solid seier.

Jeg oppfatter dette som en tillitserklæring og som et bevis på at det nytter å stå på. Dette er meningsfylt og det er rørende, sier Gervin.

Hans engasjement som leder av Bestumkilens venner har vakt betydelig oppmerksomhet. Kampen for å bedre forholdene for roere og padlere i Bestumkilen og ikke minst å få på plass en fullverdig 1000-metersbane for utøverne, har vært foreningens og Gervins fanesak.

Knallflott kompani

Alf Gervin er major i forsvaret, og han vet hva det vil si å ta ansvar.

Vi er et knallflott kompani med de rette folkene, hvor jeg bare er "kompanisjef". Vi kjemper for de unges fremtid i Bestumkilen. Vi hadde et dårlig utgangspunkt og var i ferd med å bli overkjørt, men nå ser det ut til at det kan bli fred i Bestumkilen, sier Gervin.

Han setter sin lit til at politikerne i bystyret vil slutte seg til Plan- og bygningsetatens innstilling om 1000-meters bane.

Takker politikerne

Jeg håper dette kan inspirere andre til å kjempe meningsfylte kamper. Ta kontakt med de lokale politikerne for å få gehør. Jeg vil takke politikerne i bydelsutvalgene (BU) i Ullern og Frogner, ikke minst BU-lederne Carl Oscar Pedersen (H) og Bjarne Ødegaard (H) for engasjementet. Samtidig må jeg få takke tidligere BU-leder Jens Christopher Myhre (A) som har holdt ut med partene i striden i mer enn et år, slik at vi kunne finne en løsning til alles beste. Jeg må også gi honnør til byråd Merete Agerbak Jensen (H) som har gitt arbeidet seriøs prioritet i reguleringssaken, sier Gervin.

Redningen for sporten

Nå ser jeg frem til at det blir trygge forhold i Bestumkilen. Med så mange ulykker det har vært mellom for eksempel båt og kajakk, er det et under at liv ikke har gått tapt. Nå kan vi få ryddige og regulerte forhold i Bestumkilen, samtidig som dette blir redningen for ro- og kajakksporten. Dette er heller ikke et Oslo vest-fenomen. Etter at tre andre baner i i indre Oslofjord er blitt borte, blir den gjenopprettede banen et tilbud til alle aktive i byen, sier Gervin, Årets navn 2008 i Bydel Ullern.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere