RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeg gidder ikke å irritere meg

Navn: Rigmor Andresen

Alder:
84 år

Bor
: Karlsrud

Yrke:
Aktiv pensjonistHva er det beste ved sommeren der du bor?


Min søster og svoger har en nydelig hage i Steinliveien. Der er det kjempeflott å være nå på sommeren. All grunn til å nyte det en velstelt hage har å by på. Ellers koser jeg meg på verandaen min - særlig om kveldene når sola har gått ned og temperaturen er behagelig.Hvor tilbringer du årets sommerferie?


Jeg er litt bakvendt når det gjelder ferier. Når det er kaldt og guffent her hjemme, pakker jeg kofferten og reiser. Når vi er ferdig med Norway Cup, blir det både Tyskland, Roma og så noen måneder i Spania for meg. Når det er sommer og nydelig her hjemme, synes jeg ikke det er noen grunn til å reise bort. Da kan jeg gjerne slentre rundt i nabolaget eller ta en tur til byen. Og så kan jeg jo ikke være borte under Norway CupHva er den perfekte sommermaten for deg?


Jeg er allergisk mot fisk, men likevel må jeg innrømme at reker og hvitvin gjerne kan stå på menyen. Og så elsker jeg fiskesuppe som en restaurant på Aker Brygge serverer. Skal forresten dit nå sammen med en venninne.Hva er ditt favorittsted i din egen bydel?


Hele bydelen er egentlig mitt favorittsted. Det er jo så mange fine plasser her. Men selvfølgelig er Ekeberg under Norway Cup det beste stedet jeg kan være da. Ellers møter jeg jentene på Lambertseter, og om sommeren er det mange flotte steder langs sjøen hvor jeg kan bade.Din beste ferie så langt?


Jeg har reist mye, men langturene til Østen må jeg vel si har gitt meg opplevelser som ikke finnes maken til. Men skal jeg sette en bestemt reise på toppen, må det være den jeg hadde til OL i Montreal hvor jeg var leder på en ungdomstropp på 20 personer. De tre ukene der vil jeg aldri glemme.Hva irriterer/opprører deg mest for tiden?


Man kan irritere seg over alt mulig, men det gidder jeg ikke. Dr. Backe-Wiik på Sæter sa en gang: Gå ikke og se ned i bakken. Bøy nakken bakover og titt opp mot blå himmel. Det har jeg fulgt både bokstavelig og i overført betydning, og det har vært en flott leveregel. Man kan leve lenge på å se det positive i stedet for å irritere seg.Hvem vil du gi en bukett sommerblomster til?


Den må gå til min nevø Lars. Han er helt fantastisk selv om han har det tøft for tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere