Gå til sidens hovedinnhold

Jeg gleder meg

Christoffer Dahl gleder seg til å komme tilbake til moderklubben KFUM-Oslo. Jeg vil finne tilbake gleden med å spille fotball, sier han.

Ekeberg: Christoffer "Doffer'n" Dahl har vært på utlån til Manglerud Star fra FC Lyn denne sesongen. Det var tidlig klart at han og de andre innleide spillerne skulle forlate MS etter sesongen. Men i motsetning til de fleste andre, ønsker ikke Dahl å gå til en klubb i høyere divisjoner.

Jeg har gått og tenkt på om jeg skal fortsette å spille fotball på høyt nivå, men nå har jeg bestemt meg. Det er en god følelse, sier han. "Doffer'n" ønsker blant annet å bruke mer tid på studier på lærerhøyskolen ved siden av fotballen.

Ingen forventninger

Det har vært en lang sesong for Dahl og de andre i og rundt MS i år, og "Doffer'n" har vært en av flere som har slit med motivasjonen. Noe han ser for seg at forhåpentligvis endrer seg i gode omgivelser i moderklubben KFUM.

Jeg håper å finne tilbake til gleden ved å spille fotball. Det er jo noe jeg normalt syns er veldig gøy, sier han. KFUM-Oslo spiller i 3. divisjon, og det passer Dahl ypperlig.

Det skal bli godt å komme på trening uten at det er dønn seriøst og at jeg alltid må være 100 % fokusert, medgir han. Når det gjelder ambisjoner og forventninger tar Dahl det med knusende ro.

Rykker vi opp er det kult det, men jeg har i utgangspunktet ingen ambisjoner om det. Jeg ser heller ikke på meg selv som noen "redningsmann" eller noe sånt. Det er klart det er noen forventninger til meg, men det tar jeg helt med ro, sier han.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar