RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturgeneral i Alna bydel Inger Seim er en av fire nominerte til Årets navn. Hun håper nominasjonen vil synliggjøre de positive sidene ved lokalmiljøet. 
- Det er viktig at folk føler tilhørighet og stolthet over å bo her, sier hun.
Kulturgeneral i Alna bydel Inger Seim er en av fire nominerte til Årets navn. Hun håper nominasjonen vil synliggjøre de positive sidene ved lokalmiljøet. - Det er viktig at folk føler tilhørighet og stolthet over å bo her, sier hun.

Jeg har drømmejobben

Inger Seim er ikke begeistret for personlig fokus, men håper nominasjonen til Årets navn vil gi Alna positiv oppmerksomhet.

Tveita: Jeg syns det er viktig å sette Groruddalen på kartet som den gode dalen den er, sier Inger Seim.

Hun husker tilbake til den gangen det var flaut å si at man kom fra Tveita, og gleder seg over at denne tida er forbi.

Media skapte så dårlig bilde av området på 70- og 80-tallet at mange sluttet å fortelle hvor de bodde. Slik er det heldigvis ikke i dag. Nå har vi bedre samhold, og folk er stolte av lokalmiljøet sitt. Skillet mellom øst og vest har alltid undret meg, sier hun.

Arbeidsglede

Seim gjør utvilsomt en solid innsats for kulturlivet i bydelen, men liker ikke å fokusere på seg selv.

Jeg er ingen "Mor godhjerta", men liker at folk har det bra. Jeg gjør bare jobben min, og er priviligert som kan glede meg til å gå på jobben hver dag. Arbeidslyst og trivsel utløser engasjement.. Jeg liker å ha mange baller i lufta og finne raske løsninger, sier Seim.

Hun mener Tveten gård har stor betydning for mange i nærmiljøet, og er takknemlig for alle de frivillige som jobber der.

Disse er viktige og betydningsfulle personer, uansett alder og bakgrunn, understreker hun. Dersom hun kåres til Årets navn, har hun allerede klart for seg hva pengene skal brukes til.

Jeg vil bruke dem til kultur for eldre. God mat, underholdning, allsang, kos og gode samtaler, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere