RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeg må vinne!


Innehaver og kreativ leder i Inch Kirstin Arnesen vil vinne prisen «Årets frisør».
Innehaver og kreativ leder i Inch Kirstin Arnesen vil vinne prisen «Årets frisør».
"Årets frisør 2008" kåres lørdag

Kirstin Arnesen er en av Norges desidert mest inspirerende hårkunstnere, og nok en gang er hun nominert til "Årets frisør 2008".

Homansbyen: Kreative frisører fra hele landet har sendt inn bilder til årets konkurranse, eller "Oscar-utdeling" for frisørbransjen. Her handler det ikke bare om flotte frisyrer, men om å formidle uttrykk, trender og inspirasjon.

I min bransje er dette den gjeveste prisen, og jeg må vinne, sier Kirstin med et smil.

Utenlandske dommere

Kåringen av Årets Frisør 2008 arrangeres på Plaza Hotel, og Kirsten er i tillegg til å være nominert i kveldens gjeveste kategori "Årets frisør" også nominert til "Årets Hårstylist".

Dessuten er en av hennes ansatte, Andres Kløvstad, også nominert i den gruppen.

Bare å bli nominert er en bragd, og alle som er det, bør være stolte. Andres er "up and coming" og vi kommer nok til å se mye til ham i fremtiden, sier Kirsten og legger til at arrangementet samler hele frisør-Norge, samt at det dukker opp utenlandske gjester.

I år er dessuten juryen satt sammen av utenlandske dommere. Blant annet en meget kjent prisvinner fra England. Jeg jobber mye i London og det hadde vært saftig godt med prisen "Årets frisør", spesielt ettersom de er enda mer opptatt av slike priser der borte, sier Kirstin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere