RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jenny Osnes Græsholt vurderer fremtiden

Hele seks håndballspillere i Nordstrand står uten kontrakt etter denne sesongen. Jenny Osnes Græsholt har enda ikke fått tilbud om ny kontrakt.

NORDSTRAND: Jenny Osnes Græsholt, som scoret hele 11 mål fra sin kantposisjon under gårsdagens tap mot Tertnes i sluttspillet, har fått flere forespørsler fra andre klubber.– Noen klubber har tatt kontakt, men jeg har ikke kommet i gang med prosessen enda. Nordstrand må komme å snakke med meg først. Jeg må se hva som er bra for meg sportslig, sier Jenny Græsholt.

LES OGSÅ:NIF sjanseløse mot Tertnes

Kontrakten hennes går ut etter denne sesongen. Det samme gjør den også for Nerma Pandza, Christina Solheim Andersen, Vilde Ingstad og søstrene Kathrine og Silje Sæthre. I tillegg står trener Bendik Berg uten kontrakt ved sesongslutt.

LES OGSÅ: Oppsal og Skrim vil ha Nerma Pandza

Og treneren er også kryptisk i sitt svar om han fortsetter i klubben.

– Nordstrand skal få ting på plass denne uken her etter det jeg har skjønt, sier Bendik Berg, som ikke vil si om han er interessert i å fortsette som trener.

– Det prater jeg med klubben om, sier han.

Se videointervju over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere