*Nettavisen* Nyheter.

Jenny på Statoil får gratis BI-utdannelse

 

Svenske Jenny Kristoffersen er en av ti Statoil-ansatte som får dekket toårig utdanning i regi av Handelshøyskolen BI.

BROBEKK: Svenske Jenny Kristoffersson startet sin karriere i 2008 på Statoil Vika, men jobber nå som assisterende daglig leder på Statoil Brobekkveien, skriver det oppdragsbaserte nyhetsbyrået Pressenytt.

– Det er en utrolig spennende jobb fordi det skjer nye ting hver dag. Selv om vi har faste rutiner oppstår det hele tiden situasjoner som må løses på stedet. Dette, i kombinasjon med høyt arbeidstempo og det sosiale ved at man møter nye mennesker hele tiden, gjør jobben like utfordrende som den er spennende, sier hun.

Tøff talentkamp

Denne høsten setter Jenny Kristoffersson seg på skolebenken i Oslo sammen med ni andre stasjonsmedarbeidere.

– Det blir utrolig spennende, og jeg føler meg privilegert som får muligheten til å være med på Statoils talentprogram. Når jeg går inn for noe satser jeg alltid 110 prosent, det vil jeg også vil gjøre når studiene på BI starter, sier Kristoffersson.

Kjempet for plassen

Opplæringssjef Kristin Ruud forteller at årets kandidater både var gjennom dybdeintervju, gruppeoppgaver og en intensiv speed-date der de måtte selge seg selv på fem minutter.

– Dette blir det 7. året vi går i gang med talentprogrammet, og kampen om de ti plassene blir stadig hardere. Talentene som ble plukket ut i år har virkelig kjempet for plassen, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.