RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jensen fylte Bydelshuset


 
 
Tross vakkert sommervær og landskampen på tv, fant et hundretalls Frogner-beboere veien til Siv Jensens foredrag i Bydelshuset onsdag.

SOLLI PLASS: Etter å ha stilt statsminister Jens Stoltenberg kritiske spørsmål under stortingets muntlige spørretime tidligere på dagen, var det partiformann Siv Jensen selv som måtte stå skolerett foran en fullsatt sal av Frogner-velgere.

Det er veldig hyggelig at så mange har tatt turen. Det er alltid hyggelig for meg å møte velgerne for å høre hva dem har på hjertet, og jeg prøver å være deres ambassadør, forteller Jensen.

Frp-retorikk

Jensen serverte sin Frp-filosofi med kampsakene eldreomsorg, helse og innvandringspolitikk, akkurat slik man kjenner henne igjen på tv-skjermen. Eneste forskjellen var at hennes egne standpunkter og angrep på Stoltenberg-regjeringen ble møtt med høylydt latter og trampeklapp.

Lokale skildringer

Som tidligere Frogner-beboer serverte Jensen også politisk retorikk om Solli Plass.

Det statlige monopolselskapet Televerket holdt til her, og mange har vel sine dårlige erfaringer med det. Frp var først ute med å ønske konkurranse velkommen, og i dag er resultatet betraktelig bedre tjenester takket være kundenes rett til å velge den operatør de liker best. Den samme muligheten bør også gjelde for valg av sykehjem og omsorgstilbud, mener Jensen.

Mot husleieregulering

Som Lokalavisen har skrevet om tidligere, huser Frogner mange leietakere i husleieregulerte leiligheter som opplever stor usikkerhet med tanke på reguleringens opphør fra 2010. Men selv om enkelte lokale Frp-politikere har vært talerør for at leieboerne bør få fortsette leieforholdet, møter det lite gehør hos partiformannen.

Opphevelsen av husleiereguleringen har lenge hatt bred enighet i Stortinget, og jeg mener støtteordningen er til gunst for en velidig snever del av befolkningen, forteller Jensen til Lokalavisen. Samtidig understreker hun at bostøtteordningen bør fange opp den mest utsatte gruppen av leietakere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere