Jensrud har frekkhetens nådegave

Bydelsutvalgsleder Rune Aale-Hansen synes det er frekt av Trond Jensrud (A) å refse byråd Myhre for treg saksgang i utplasseringen av bysykkelstativer i Oslo vest.

$PHOTOHEADER_ON$ST. HANSHAUGEN: $PHOTOHEADER_OFF$ Venstresiden har selv vært med på å torpedere framdriften av reklamefinansierte bysykkelstativer, sier Rune Aale-Hansen.

Bydelsutvalgslederen finner det høyst provoserende at Jensrud refser Myhre i en sak, som han selv har vært med på å sette en stopper for tidligere. Reklamefinansierte toaletter, bysykler og nedstigningstårn har tradisjonelt sett møtt skepsis hos både Sv og Arbeiderparti-politikere. Aale-Hansen minner om at det var Høyre byråd Merete Agerbak -Jensen, som i sin tid ledet an arbeidet med reklamefinansierte bysykler.

Jeg synes det er ordentlig søtt og gledelig at Jensrud setter så god pris på Høyrepolitikk, sier Aale-Hansen. Han synes for øvrig det er bra at man er opptatt av å få fortgang i bysykkelstativ utplasseringen, men mener oppfordringen kommer fra feil person.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.