RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Jente forsøkt bortført i mørket

En åtte år gammel jente ble forsøkt bortført på Gråkammen. Bydelen forlanger lys i området.

GRÅKAMMEN: I trappen fra Hemingbanen mot stasjonen ble en åtte år gammel jente forsøkt bortført en ettermiddag for cirka tre uker siden. Hun greide å skrike så høyt at noen kom til og mannen forsvant.

Livsfarlig

Leder av bydelsutvalget, Elin Horn Galtung (H) orienterte om saken under siste møte i BU. Hun var svært kritisk til at dette området manglet lys.

– Det er helt mørkt i denne stien og trappen. Det må komme lys slik det var der tidligere. Den er blant annet skolevei for mange barn og den er direkte livsfarlig om vinteren. Vi har henvendt oss til rådhuset og er blitt møtt med at det er overlappende etater som har ansvaret for å få på plass og betale for nytt lys. Det er ingen som vil ta ansvar. Det er mangel på respekt. Nå henvender vi oss sentralt i kommunen for å få dette på plass, sa Galtung.

Ordfører Fabian Stang har også fått henvendelse i saken.

Ingen tar ansvar

Trappen og stien mot Gråkammen stasjon hadde en periode lys, men det forsvant da Holmenkollbanen fikk strømskinner i stedet for stolper. Siden har ikke Kollektivtransportproduksjon gjort noe med saken. Tidligere idrettsetaten hadde ansvar for nedre del av gangveien. Ris vel som på dugnad har jobbet opp stien, har også forsøkt å få Hafslund til å gjøre noe med saken. Så langt har altså ingen kunnet skaffe lys i dette området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere