RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jenter mot toppen

Høybråten og Stovners turnere gjorde det skarpt i norgescupen sist helg. Nå satser de på topplassering sammenlagt.

Stavanger/Oslo: Høybråten og Stovner IL stilte med tre turnere i norgescupen i Stavanger sist helg. Både Kristine Huse, Guro Andersson og Mari Eliassen hevdet seg godt i sine klasser, og jentene øyner nå en plassering helt i toppen i norgescupsammendraget.
Best av alle var Guro Andersson (18), som gikk helt til topps i klasse 3 (over 16 år). Grunnlaget la hun med to veldig gode konkurranser i frittstående og hopp. Dermed gjorde det ikke noe at det gikk litt skeis med et fall i skrankedelen. Det er nemlig sammenlagtresultatet i de fire disiplinene frittstående, hopp, skranke og bom som teller, og der var det ingen som tuktet Guro.
Jeg hadde faktisk et fall i bom også, men det var helt greit, smiler hun.
Bom på bom
Mari Eliassen (14) var heller ikke spesielt heldig med sin bom-øvelse.
Det gikk veldig dårlig i bom, og så var jeg litt uheldig i frittstående, men hopp og skranke gikk greit, sier hun. Resultatene holdt til andreplass sammenlagt i den store klasse 2 (opp til 16 år).
I samme klasse ble klubbvenninnen Kristine Huse (15) nummer åtte. Dette resultatet var hun litt mellomfornøyd med, mens både Guro og Mari gleder seg stort over innsatsen.
Vi har ikke fått trent så mye på grunn av skader, så vi er godt fornøyd, sier Guro.
Norgescupstevnet i Stavanger var nummer to av i alt fire stevner, der det til slutt kåres en sammenlagtvinner basert på de tre beste resulatene. Guro Andersson kan skilte med seier også i det første stevnet, mens Mari Eliassen grunnet skade ikke hevdet seg i toppen. Begge håper imidlertid å være med i kampen om pengepremiene for topplasseringene.
Vi satser på å være blant topp tre, sier de to.
I samlet tropp
Kommende helg reiser de tre norgescupdeltakerne sammen med ni andre turnere fra Høybråten og Stovner til NM i troppsturn i Sandefjord. Da skal de 12 turnerne sammen konkurrere i disiplinene trampett, tumbling og frittstående.
Vi har et mål om andreplass, sier Kristine, Mari og Guro. En undrende journalist får derpå opplyst at Asker-turnerne er ganske suverene og dermed soleklare favoritter.
De blir tøffe å ta, sier jentene, før de slutter seg til resten av troppen i jakten på den beste NM-formen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere