*Nettavisen* Nyheter.

Jeremy på Klubbscenen

Foto: Myspace

Lars Christian Olsen og Øivind Hatleskog utgjør Stavangers nye pophåp Jeremy. 26.september står de på scenen ved Det Norske Studentsamfund.

Les konsertene i uke 39 her.

24. september - Nybrott: Moddi + Einar Stray, supp.: Julie Stokkendal

Nybrott er serien for dere som vil oppdage det nye og spennende som beveger seg i musikkundergrunnen. Einar Stray og Moddi traff hverandre for et halvt år siden på By:larm, siden har de vært gode venner. 24 september skal de spille hos oss.

Moddi, hvordan skal man starte? Det er umulig å ikke la seg sjarmere i senk. Pål Moddi Knutsen lar seg inspirere av islandsk og canadisk postrock og elektronika i minst like stor grad som av "vanlige" singer/songwritere, der Jeff Buckley er blant de som henger høyest. Etter Moddis fantastiske opptreden under Øya har han høstet både nasjonal og internasjonal ros. Det predikeres store ting i vente for denne sjarmerende mannen!

Einar Stray er en eksperimentell singer/song-writer fra Sandvika. Hvis du var på øya, så du han på Indie-scenen. Bare 18 år gammel, har han allerede rukket å bli sammenlignet med storheter som Sigur Ròs, Sufjan Stevens og Thomas Dybdahl. Gled deg!

http://www.myspace.com/moddimusikk
http://www.myspace.com/einarstraymusic

Betong, 20.00, 50/30,- (ikke medlem/medlem)

25. september - Raymond & Maria (SE) + My Little Pony

Indiepop er svært om dagen. Aller best på indiepop er svensker. Hva er vel da bedre enn å gå på konsert med svensk indiepop? Svenskene kan det her med popmusikk, og Raymond & Maria er intet unntak.

Dette bandet behersker popfaget generelt, og er samtidig innehavere av evnen til å lage god lyrikk. Låtene er som regel voldsomt lystige, mens tekstene er mørke som natten. I Sverige ble de megastore med landeplagen "Ingen vill veta var du köpt din tröja", og i Norge har de opparbeidet seg en trofast tilhørerskare.

Oppvarmingen denne dagen blir ved hovedstadens indiepop-frontlinjekjempere. Med et par pølsefingre med i såvel plateselskap som band og bookingbyrå i hovedstaden har My Little Pony sneket seg inn i pophjertene til folk i Oslo, Bergen, Trondheim og Stockholm. My Little Pony slipper sitt debutalbum "Think Too Much" 20. oktober på Spoon Train Audio, og allerede nå kan du høre og se videoen til deres første singel, "Skipping Down the Street" på deres myspace-side.

http://www.myspace.com/raymondochmaria

http://www.myspace.com/einarstraymusic

Klubbscenen, 20.00, 150/100,- (ikke medlem/medlem)

26. september - Jeremy releasekonsert på Klubbscenen.

Norge har ikke så mange Twee/Folk/Vestkystpop/Rock låtskriverduoer med band.
Faktisk bare en. Lars Christian Olsen og Øivind Hatleskog utgjør Stavangers nye pophåp Jeremy.

Duoen, som har spilt med yndlinger som Thomas Dybdahl, Sondre Lerche og Maria Solheim, tryller fram smaragdbelagte og sjarmerende poplåter man ikke har hørt maken til her i landet siden nevnte Lerche debuterte. Etter deltagelse på by:Larm '06, Zoom-finale '06 og mye spilling i Norge, Tyskland og Storbritannia tok bandet turen til Bergen og spilte inn debutalbum med Kato Ådland og HP Gundersen, som har stått bak flere norske internasjonale storheter som Madrugada, Sondre Lerche og Ane Brun. Plata, med tittelen Smells like rain, feels like the sun, er blant annet inspirert av amerikansk vestkystpop som the Beach Boys, og ørkenpop som the Flamingos. Fredag 26. september holder Jeremy releasekonsert på Klubbscenen.
http://www.myspace.com/jeremy

Klubbscenen, 20.00, 100/75,- (ikke medlem/medlem)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag