RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jibberne på gang


JIBBERNE: Joakim Sveum og Oscar Sandsgaard Thue og (i klassen 13-15 år) tok henholdsvis en fjerde og en åttende plass i helgens NM i twintip. FOTO: Kjelsås Alpin
JIBBERNE: Joakim Sveum og Oscar Sandsgaard Thue og (i klassen 13-15 år) tok henholdsvis en fjerde og en åttende plass i helgens NM i twintip. FOTO: Kjelsås Alpin
Kjelsås Alpins nyoppstartede jibbegruppe gjorde det bra i helgens NM i twintip, med blant annet fjerde og åttende plass.

KJELSÅS: Kjelsås Alpin forteller om «flott vær og god stemning» da NM i twintip ble arrangert på Vierli i helgen.

Øvelsene Slopestyle og Big Air sto på programmet.

4. og 8. plass

– 100 deltakere var påmeldt fordelt på klassene 13-15 år, 16-18 år, 19-20 år og senior, og Kjelsås Alpingruppes nyoppstartede jibbegruppe ble representert av Oscar Sandsgaard Thue og Joakim Sveum i klassen 13-15 år. Gutta gjorde det over all forventning; Joakim ble nr. 4 i Big Air og 11 i Slopestyle, mens Oscar ble nr. 8 i Big Air og 9 i Slopestyle, forteller Hilde Fredriksen i alpingruppa.

– Konkurransen ga tydelig mersmak, for både Oscar og Joakim ga klart uttrykk for at neste sesong ville de konkurrere mer.

– Nyeste og minste

– Vi er vel den nyeste og minste jibbegruppa i NSF, og har måttet støtte oss både på Heming Adrenalin for treningsfasiliteter og trenere, og Hakadal for trener. Denne helgen har gitt ny inspirasjon til å stå på og satse videre. Blant annet står egne trenere og treningsfasiliteter høyt på prioriteringslista. Vi går på med krum nakke og gleder oss til fortsettelsen, ifølge Fredriksen.

Les mer om NM i twin tip på Norges Skiforbunds egne nettsider.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere