RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jo før, jo bedre

I forbindelse med Demensaksjonen 2007 blir det foredrag på Vinderen eldresenter tirsdag 18. september klokken 14.00.

Vinderen: Med temaet "Å være pårørende til en dement" vil leder av Demensforeningen i Oslos Unni Høyland holde foredrag. Nasjonalforeningen for folkehelsen markerer i tillegg Demensaksjonen søndag 23. september med innsamling av penger til demenssaken.
70 000 personer lider av demens i Norge - de fleste som følge av Alzheimer. Veldig mange har ikke fått en diagnose. De vet at noe er galt, men ikke hva det er. Mange har vanskelig for å huske, føler seg forvirret, blir engstelig og ofte deprimert. Riktig diagnose er avgjørende for å få riktig hjelp og bedre livskvalitet. Riktig diagnose så tidlig som mulig er tema for årets demensaksjon.
Nasjonalforeningens årlige bøsseaksjon til inntekt for saken arrangeres samme uke som Den internasjonale Alzheimerdagen 21. september. Bidrag til aksjonen går til forskning, samtalegrupper for demente og pårørende, informasjonsarbeid og opplæring av frivillige. Vinderen Helselag støtter Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demenssaken. Både gjennom innsamling av midler til støtte for arbeid med dementes, men også gjennom foredrag og informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere