RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joacim (18) i skuddet


Her setter Joacim Sundelius inn sin tredje scoring for sesongen.
Her setter Joacim Sundelius inn sin tredje scoring for sesongen.
Joacim Sundelius og de andre unggutta i MS Hockey har tatt eliteserien med storm i år.

MANGLERUD: Trener David Livingston har ikke vært redd for å gi unggutta mye tillit, og en av tenåringene som har vist seg frem positivt er Joacim Sundelius. Mot Frisk Asker var løperen – som har spilt i MS hele livet – på farten igjen. 18-åringen spilte en glitrende 1. periode, der han blant annet scoret Manglerud Stars 1-0-mål.

– Det var deilig å score igjen. At jeg har fått spille så mye i år er nesten en bonus for meg, men jeg trente veldig bra i sommer. Nå får jeg nok litt igjen for det, tror Joacim.

– God periode

MS var av mange spådd et tøft comeback på toppnivå, men laget har gjort forhåndstipsene til skamme. Etter 5-2 mot sterke Lillehammer tirsdag, fulgte MS opp med samme resultat mot tabelljumbo Frisk Asker torsdag.

– Vi har kommet inn i en god periode. Nå sikter jeg høyere på tabellen, for vi er på god vei til å ta igjen lagene over oss, sier Joacim.

Etter tre poeng torsdag skiller det bare ett poeng til Stjernen på plassen foran, og også flere andre lag er innen rekkevidde for et MS-lag i storform.

Tøft program

Frisk utlignet 1-0-ledelsen MS hadde etter 1. periode, men kaptein Martin Hansen tok ansvar og siktet 2-1 i midtperioden. Da Dave Bonk noe senere la på til 3-1 for MS, skjønte publikum at det gikk mot tre nye hjemmepoeng.

For MS-spillerne har det vært et tøft kjør den siste tiden med tre kamper i uken.

– Det kan være tøft, men det sitter i hodet. Det er bare å tenke positivt, sier Joacim Sundelius.

MS-talentet har selv taklet det tøffe programmet bra.

– Vi trener også som vanlig mellom kampene, der vi også kjører på med høyt tempo. Alt er gøy når vi spiller som nå, fastslår MS-talentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere