RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jobber for løsning

Elin Horn Galtung forsøker å få Ruter til å se på et bedre busstilbud for beboerne i Kragskogen.

Leder for bydelsutvalget i Vestre Aker, Elin Horn Galtung, ble dessverre feilsitert i saken om direktelinje fra Kragskogen til Røa, hvor vi skrev at bydelsutvalget ikke lovet endring av bussforbindelsen mellom Kragskogen og Røa for to år siden.

Ikke lovet endring fra Ruter

Korrekt svar fra Galtung er følgende:

– Bydelsutvalget ble ikke lovet noen endring fra Ruter for to år siden. Selvfølgelig forsøker vi å få til et bedre tilbud, men kan aldri love noe resultat, for dette ikke er vårt ansvar, dessverre, sier Galtung.

Vil finne en løsning

Galtung synes det er viktig at beboerne er fornøyde med kollektivforbindelsene og sier bydelsutvalget forsøker å finne en løsning.

– Vi kan love at vi vil forsøke å få Ruter til å lage et bedre tilbud, og det var derfor vi så nøye regnet på hvor lang tid en slik tverrgående linje ville bruke, som vi sendte til Ruter. Det er nemlig ikke bare til Røa folk i bydelen skal, men mange skal til administrasjonen i Sørkedalsveien og NAV, så det er meget viktig at vi får et kollektivtilbud på tvers, avslutter Galtung.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere