RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slitne treningsnarkomane på utetrening i Frognerparken. FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN
Slitne treningsnarkomane på utetrening i Frognerparken. FOTO: ANITA BAKK HENRIKSEN

Jobber mot bikinisesong

Rundt førti våryre personer samlet seg til kick off for utetrening i Frognerparken.

Frognerparken: - Dette anbefales på det sterkeste, sier en sliten Bjørn Erik Hagen, som har deltatt på treningssenteret Mykje Meirs sirkeltrening i Frognerparken.

Venninnen Hillevi Forsman nikker samtykkende.

-- Helt i starten er det veldig tungt, men etter hvert presser man seg selv til å gjøre øvelsene raskere og bedre. Og det er en utrolig god start på dagen, sier Forsman

Til forskjell fra annen type trening jobber alle sammen i grupper på fire eller fem, og hvor lang tid du bruker på hver øvelse påvirker de andre gruppene og det er tydelig at det blir litt konkurranse om hvem som tar flest sit-ups eller løper raskest.

- Det er veldig moro å se at alle har det gøy, og hvordan de raskt ser forbedringer med seg selv, sier personlig trener og eier av Mykje Meir, Yngvar Andersen.

De siste årene har han jobbet for programmet Puls på NRK, hvor han har fått utrente slappfisker i form, og har hatt mye glede av den jobben.

Mykje Meir jobber med personlig trening og dagens økt i Frognerparken kalles Mykje Sprekare, og er et nytt tilbud til alle som er glad i hard trening og frisk luft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere