Tone.Henriksen@dittoslo.no"/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jobbskifte for Brynildsen


En sentral skikkelse forlater Edda Media når Ivar Brynildsen nå blir toppleder i Avisa Valdres.
En sentral skikkelse forlater Edda Media når Ivar Brynildsen nå blir toppleder i Avisa Valdres.
Ivar Brynildsen slutter i Lokalavisene Oslo for å bli ny toppleder i Avisa Valdres.

OSLO: Samtidig som Brynildsen er topp motivert for en ny lederjobb, innrømmer han at det er vemodig å forlate Lokalavisene Oslo og Edda Media.

Del på Facebook

– Jeg har jobbet i konsernet i hele mitt yrkesaktive liv og har hatt gode år både i Fredriksstad Blad, Østlandets Blad og ikke minst Lokalavisene Oslo, sier Brynildsen.

– Men nå dukket det opp en ny mulighet, det passet med livssituasjonen å flytte ettersom barna er blitt store, og jeg er topp motivert for å lede Valdres Media og Avisa Valdres, sier Brynildsen.

KLIKK HER, OG LES AVISA VALDRES' ARTIKKEL OM NYANSETTELSEN!

Startet det hele

Ivar Brynildsen var den som i sin tid dro i gang satsingen på fulldekning av hele Oslo med lokalaviser, da Orkla Media kjøpte Nordstrands Blad i 1998.

Ivar ble håndplukket til jobben med å ta ansvar for det nye oppkjøpet og utviklingen av en posisjon for Orkla Media i Oslo. Han gikk i 2009 av som ansvarlig redaktør og har siden jobbet som redaktør i Nordstrands Blad og journalist i Lokalavisene.

Nå går altså turen til Fagernes der Brynildsen blir sjefredaktør i Avisa Valdres og daglig leder i Valdres Media.

Motor for oppbyggingen

– Ivar har lagt ned en kjempeinnsats for selskapet. Han var fra starten av selve motoren bak oppbyggingen av Lokalavisene Oslo, frem til konseptet med fulldekk av gode lokale gratisaviser i Oslo. Før dette var han redaksjonsleder i Fredriksstad Blad og Østlandets Blad. Han mangler bare noen måneder på at han har jobbet i konsernet i 30 år. Det er bare å ønske Ivar lykke til med nye utfordringer i Valdres, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Lokalavisene Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere