RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joddski til Dattera


Joddski tar med seg en haug av hiphop-venner på utekonserten i kveld. FOTO: PROMO
Joddski tar med seg en haug av hiphop-venner på utekonserten i kveld. FOTO: PROMO
Torsdagskvelden står i hiphopens tegn på Dattera til Hagen når Joddski, kjent fra Tungvann, lover tidenes utekonsert natt til 1. mai.

GRØNLAND: Det blir både tungt og tøft når Jørg-1 fra oppløste Tungvann inntar Dattera til Hagen med sitt nye soloprosjekt Joddski. Den nordnorske hiphopkongen lover en 1. mai fest som sent skal glemmes når han presenterer smakebiter fra det kommende Joddski-albumet "Krig og Kjærlighet". Låta "Booyaka!Boooyaka!" - Joddskis coverlåt av Blacksheeps "Oro Jaska Beana" - skal runge gjennom bakgården før klokka har rukket å bli midnatt, i tillegg til nye låter som "Krig og Kjærlighet" og "Laisa det opp" med Magnus Eliassen.

Joddski har ingen planer om å kjøre hele festen alene fra scena. Med seg har han Studio Live Band, som viste at de er stødige dancehall-/ reggae-/ hiphop-kompere på by:Larm. Duracellkanin og Playboy Jan Steigen, kjent fra Tungtvann-dagene er fortsatt med, og kordamene Karoline og Elisabeth skal sørge for å dempe testosteronnivået på scena. Sammen leverer de både Joddski-låter, samt en rekke Tungtvann-låter i ny drakt.

Chris Lee fra Bærum sørger for at også vestkanten er representert, mens Harstadpøbelen RSP også tar turen innom som gjestespiller.

Support er Hooga Tooopers.

Dørene åpner klokka 19.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere