Joik og sirkus for unga

– Det er bare å sette av hele dagen på Riksscenen for en god porsjon med morsomme opplevelser og leking dagen lang, sier Vera Micaelsen.

– Det er bare å sette av hele dagen på Riksscenen for en god porsjon med morsomme opplevelser og leking dagen lang, sier Vera Micaelsen. Foto: FOTO: MAREN THORSEN BLESKESTAD

Lørdag 30. oktober er Riksscenen stappfull av aktiviteter for unga når Barnelarm går av stabelen.

Løkka: – Min umiddelbare favoritt er rosemaling av støvler. Dét gleder jeg meg veldig til, stråler Vera Micaelsen.

I samarbeid med Riksscenen står hun bak Barnelarm, en festivaldag for barn og unge mellom 0 og 18 år på Schous Plass.

– Dette skal være en aktivitetsdag for hele familien, hvor barna kan velge om de vil være tilskuere eller deltakere. Det blir en god blanding av fortellinger, forestillinger, kurs og musikk, forklarer Micaelsen.

VINN BILLETTER HER!

Joik og rosemaling

På programmet står blant annet lekesirkus, kurs i hallingdans, joik, fuglelyder og asiastisk papirkunst, samt rosemaling av klær og støvler .

– Ikke minst kommer LIv Gulbrandsen, Norges flinkeste forteller innom. Hun er helt fantastisk!

Klokka 17.30 spiller Valkyrien Allstars, mens foreldrene bli parkert på gangen.

– Konserten har en øvre aldersgrense på 18 år, men hvis det er noe som ikke vil gå dit uten foreldre, kan vi nok jenke litt på aldersgrensen.

Barnas dag

Micaelsen er glad for at det stadig blir flere aktører som anser kulturtilbud for barn som like kunstnerisk interessant som kultur for voksne.

– Både forestilingen Den hemmelige hage, Miniøya og Jungelboka er aktuelle eksempler på dette. Og som her her på Riksscenen er barn og unge i fokus hele dagen . Det er ikke sånn at de får en liten krok i en hjørne der de kan leke. Barn og ungdom er en enorm målgruppe man må satse på!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag