*Nettavisen* Nyheter.

Jonas fikk Vaktmesterprisen

Jonas Schau fikk den prestisjetunge Vaktmesterprisen som deles ut på Høyenhall skole hvert år.

Høyenhall: – Det føles bra å få prisen, men det er mange andre elever på skolen som oppfyller kravene og fortjener prisen mer enn meg, sier en beskjeden Jonas Schau som med en haug ventende lekser raskt kom tilbake på jorda etter prisutdelingen.

Det er vaktmester Erik Lund som deler ut prisen til en tiendeklassing som i løpet av de tre årene på ungdomsskolen er snill, hjelpsom og har positiv atferd.

– Mange er snille og hjelpsomme, men det er på den positive atferden Jonas skiller seg ut. Han er en positiv gutt, tenker ikke på seg selv, står på og tør si ifra til kamerater hvis de gjør noe gærn't, forteller Erik lund.

Dette er 23. gangen Vaktmesterprisen blir delt ut. Vaktmester Erik Lund har hvert år klart å få kjente artister til å stille på utdelingen. Det klarte han også i år, men rapgruppen Carpe Diem.

– Da Carpe Diem kom inn i aulaen hylte jentene slik at man nesten burde hatt hørselsvern, forteller Erik Lund.

Carpe Diem var utvilsomt et populært innslag under prisutdelingen. Tidligere år har det vært tidligere Idoldeltakere som har vært prisutdelere.

– Det er kjempekult at kjente artister kommer og kaster glans over utdelingen, tidligere har det vært Idol-stjerne, men nå har Vaktmester'n tatt det ett steg videre, sier en fornøyd Jonas Schau som rydder plass til pokalen på gutterommet på Høyenhall.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.