*Nettavisen* Nyheter.

Jonas Rygg ferdig i Lyn

LEDET LAGET TIL SIKKER PLASS: Jonas Rygg sikret at det blir spill i 2. divisjon også neste år etter at laget spilte uavgjort 2-2 mot Florø i helgen. Neste sesong skal han trene Ready, mens det enda er usikkert på hvem som tar over Lyn.Arkivfoto

Lørdag ledet Jonas Rygg sin siste kamp for Lyn. Det endte 2-2 og ny kontrakt i 2. divisjon.

BISLETT: 26 år gamle Jonas Rygg tok over som hovedtrener i juni, da Finn Bredo Olsen valgte å trekke seg fra vervet. Med seg fikk han Viggo Strømme og Egil “Drillo” Olsen. Sammen har de tre sørget for 7 seire, 4 uavgjorte kamper og 6 tap, som altså var nok til å redde plassen for et vanskelig plassert Lyn.

– Dette har vært en veldig tøff avgjørelse for meg. Jeg bryr meg utrolig mye om denne klubben, men neste år vil jeg bidra derfra igjen, sa Jonas Rygg til klubbens hjemmeside, mens han nikket opp mot sine trofaste supportere i Bastionen.

Nå fortsetter karrieren i nyopprykkede Ready i 3. divisjon, der Rygg tar over trenervervet etter Jonny Hansen.

– Mitt mål er å bli fotballtrener på toppnivå, og jeg ønsker mer enn noe å kunne oppleve det i Lyn igjen. Men nå må jeg tenkte langsiktig og prioritere egen utvikling. I Ready får jeg muligheten til å ta trenerkursene jeg trenger, sier han.

Lyn har flere navn på blokka som mulig etterfølger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag