*Nettavisen* Nyheter.

Joner sikter mot Spektrum

 

Fagerborgelev Alexandra Joner kjemper sammen med Malin Schavenius fra Sarpsborg, Nicoline Berg Kaasin fra Bærum og Sofie Bjerketvedt fra Moss om å bli Norges Sandy.

Det er seerne som bestemmer hvilke to som i kveld går videre til finalen neste uke. Hvem ryker og hvem er i finalen?

Sist onsdag var guttene i en tøff semifinale hvor Eivind Dundas Andrese og Thomas Stokke måtte takk for seg - og i kveld er det de fire jentenes tur. Men hva tenker jentene om konkurrentene sine?

Se hva deltakerne mener om hverandre:

- Malin er veldig flik til å synge og hun er flink til å pynte på sangen. Sofie har en flott stemme. Og Nicoline har en utrolig scenetilstedeværelse, sier Alexandra.

- Alexandra er utrolig sterk på scenen og hun danser dødsbra! Hun er en entertainer. Og Sofie har en fantastisk stemme og utrolig bra innlevelse i alt hun gjør. Malin får de vanskeligste låter til å virke enkle. Hun synger knallbra og er veldig trygg på scenen, sier Nicoline.

- Nicoline har utviklet seg i rekordfart og er akkurat så søt som Sandy skal være. En fantastisk jente med talent i bøtter og spann! Alexandra danser og ter seg på scenen som en gudinne og har det lille ekstra som trengs. Sofie har en fantastisk stemme og er stødig og uredd på scenen. Hun takler alt fra sang, dans til teater og kunne gjort en hvilken som helst rolle med stor overbevisning, sier Malin.

- Malin er veldig erfaren, og hun vet godt hva hun driver med. Hun har en veldig god og stødig stemme. Alexandra er en veldig scenevant jente med masse "piiao" i seg. Utrolig god til å danse og har mye sjarm. Og Nicoline er en vakker jente med mye talent. Hun har noe ungt og friskt over seg. Noe nytt! sier Sofie.

Og dette skal jentene synge:

Først skal alle fire fremføre Greasesangen - Så hengitt og forelsket i deg (Hopelessly Devoted To You)

Deretter skal de fremføre hvert sitt solonummer :

Nicoline:
Get The Party Started (Pink)
Sofie:
Time After Time (Cyndi Lauper)
Alexandra:
Mercy (Duffy)
Malin:
I Will Always Love You (Whitney Houston)

Etter første sang vil juryen bestemme hvem av de to jentene med færrest stemmer som ikke får gå videre. Deretter skal de tre gjenværende jentene fremføre hver sin sang:

Nicoline:
Underneath Your Clothes (Shakira)
Sofie:
Think (Aretha Franklin)
Alexandra:
September (Earth, Wind & Fire)
Malin:
The Way You Make Me Feel (Michael Jackson)

Nå er det ene og alene seerne som bestemmer hvilke to jenter som kommer til finalen i Grease onsdag 5. november og skal stå på scenen sammen med Bjørnar Reime Erlandsen og Kai Thomas Ryen Larsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.