*Nettavisen* Nyheter.

Josefinesgate med uventet avfall

Josefines gate ble i natt fylt med gammelt veipuss.

Innendørs bål, uventet avfall, bråk på offentlig sted og tyveri. Les døgnets politilogg.

JOSEFINES GATE: Kl. 04.49 ble det meldt om mye "nedfall" i Josefines gate. Man trodde først det var en sementbil, så en septikbil som hadde lagt fra seg innholdet. Men det viste seg å være en veipussemaskin som hadde lagt fra seg alt innholdet sitt på stedet. De rette myndigheter ble kontaktet, og gaten vil bli ryddet.

Tente bål ved Sentralstasjonen

SENTRALSTASJONEN: En 27 år gammel mann ble kl 23.22 pågrepet for å ha tent på et bål ved Sentralstasjonen inntil veggen ved Østbanehallen. Mannen la på flere planker mens det brant og før vektere fikk grepet inn og stoppet ugjerningen. Brannen finnes på video og 27-åringen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Slo brostein på Frogner plass

FROGNER PLASS: Kl. 00.37 i natt ble en 54 år gammel mann observert sittende i rundkjøringen ved Frogner plass mens han slo brostein mot hverandre. En politienhet reiste til stedet, snakket med mannen som lovte politiet å slutte med bråket. Saken ble ordnet på stedet.

Tatt på Nationalteateret T-bane

NATIONALTEATERET STASJON: Kl. 01.55 ble en 40 år gammel mann anholdt av en vekter da det viste seg at han hadde flere kort på seg som ikke tilhørte han. Da politiet kom til stedet, ble mannen pågrepet for bæring av kniv på offentlig sted. Han ble kjørt til Sentralarresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag