RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubel for 30 000

Med 184 tilskuere i seriefinalen mot Koll trakk Oslo Volley flest tilskuere i eliteserien for damer. Det betyr 30 000 kroner i en slunken klubbkasse.

EKEBERG: Vi måtte ha 169 tilskuere i den siste kampen, og så kom det 184. Det er vi kjempefornøyde med, smiler trener John Walstad.
Publikumsoppslutningen betyr at Oslo Volley har det høyeste snittet i serien, og for det får de 30 000 kroner av forbundet.

Ustabile

Selve kampen ble ikke den helt store for Oslo Volley. Nok en gang var seriemester Koll hakket for gode, og de vant ganske enkelt 3-0 etter en drøy times spill.
Vi er alt for ustabile i spillet vårt, og da har vi ikke en sjanse mot et så bra lag som Koll, sier Walstad.
Oslo Volley hang bra med i det første settet, men tapte til slutt 25-21. I andre sett så det lyst ut lenge da Oslo ledet 12-8, men så fikk vi et godt eksempel på hva Walstad snakker om.
Koll vant åtte baller på rad, snudde settet til ledelse 16-8 og vant til slutt 25-15.
I den perioden var holdningen i laget alt for dårlig, og det fikk jentene høre før det tredje settet, sier Walstad.
Oslo skjerpet seg litt i tredje sett, men tapte likevel 25-22. Og for n'te gang gikk de poengløse av banen mot Koll.
I perioder er vi gode nok, men som lag er vi ikke modne nok til å ta opp kampen med Koll ennå. Volleyballspillere er ofte på sitt beste når de er mellom 30 og 40 år, og vi har ikke mange spillere i den aldersgruppen, sier John Walstad.
Men Oslo Volley har noe på gang. Nå gjelder det bare at spilerne blir med også neste sesong. Da kan Koll få skikkelig motstand, for det kommende sluttspillet kommer nok litt i tidligste laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere