Gå til sidens hovedinnhold

Jubel for kreativ prisvinner

Kristian Rammel ble svært populær etter at han hadde vunnet 2000 kroner til glede for hele klasse 6C.

Munkerud: Uten forvarsel troppet rektor Morten Sesseng opp i klasserommet til klasse 6C på Munkerud skole ifølge med representanter fra Bydel Nordstrand, forlaget Eniro samt lokalpressen. Ingen av elevene visste noe om at deres klassekamerat Kristian Rammel hadde vunnet en tegnekonkurranse. Heller ikke vinneren selv var klar over at akkurat hans tegning skulle pryde forsiden på mange tusen lokale informasjonskataloger.

Lokale konkurranser

Det var Kristians tegning av Nordstrandhallen som imponerte dommerne i konkurransen. Tegningen kommer til å pryde katalogen "Din Bydel" som skal distribueres til 22 200 husstander i Bydel Nordstrand i løpet av mars. Katalogen inneholder informasjon om alt som skjer i bydelen, fra service- og kulturtilbud til viktige telefonnumre og turkart. Oslos 15 bydeler har hver sin utgave av bydelskatalogen som alle har barnetegninger på forsiden etter konkurranse blant skolene i bydelene.

Det overrasker meg ikke at Kristian vant. Han elsker å tegne og er veldig kreativ. Han lager blant annet masse morsomme tegneserier, forteller klasseforstander Linn Torunn Lundby.

Fine premier

Da avdelingssjef for barn og unge i bydelen, Berit Nissen Meyer, overrakte diplom og en Mp3-spiller til den heldige vinneren, var det til stor jubel fra medelevene. Enda mer jubel ble det da det viste seg at Kristian også vant 2000 kroner som skulle brukes til glede for hele klassen.

Det var mange gode forslag i klasse 6C til hva pengene kunne brukes til. Trampoline var et forslag eller flatskjerm til klasserommet. Tur til Tusenfryd var det også flere som foreslo. Kristian selv mente at en klassetur ville være et godt formål.

Det er veldig moro å få tegningen min på forsiden av katalogen, innrømmer den kreative prisvinneren fra Munkerud skole.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar