RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubel og feiring på Vardeheim


Ritha Håkonsen og Jan G. Haanæs har all grunn til å feire. Skjenkegebyrene er blitt levelige og overkommelige.
Ritha Håkonsen og Jan G. Haanæs har all grunn til å feire. Skjenkegebyrene er blitt levelige og overkommelige.
Etter mye om og men har Jazzklubben fått gjennomslag for sine klager. Skjenkegebyrene settes ned og saksbehandlingen forenkles.

HØYBRÅTEN: Det ultralokale kulturtilbudet som alltid samler fullt hus på sine arrangementer, har fått en lettere hverdag.

Lederen av Jazz på Vardeheim Jan G. Haanæs forteller:

Klubben fikk etter lang saksbehandlingstid i byrådet gjennomslag for klagen over nivået på skjenkegebyret. Vi fikk tilbakebetalt kr. 15.000,- av de tidligere innbetalte gebyrene.

Forenkling

Han legger også til at det som er minst like hyggelig, er at Næringsetaten har fulgt opp byrådets vedtak ved å redusere avgiften på de fremtidige arrangement.

Nå blir det slik at vi betaler kr. 1.000,- pr. gang mot tidligere kr. 3.500,-. Likeledes er det nå gitt bevilling for samtlige klubbkvelder i 2008 i en og samme behandling. Noe som letter mitt administrative arbeid knyttet til den enkelte klubbkveld, forteller Jan G. Haanæs, og berømmer de som har stått på for klubben.

Spillesugen?

På denne festkvelden er medlem av styret Odd Rogne på jakt etter folk som er spillesugne.

Vi vil bruke de som spiller her som mentorer og inspirasjonskilde. Så er det noen med skjulte talenter inn mot rytmisk musikk så ta kontakt, sier Rogne, før kveldens trio spiller glad jazz med stoff fra kjente låter i andre sjangere.

Kontakt: odd.rogne2@Getmail.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere