*Nettavisen* Nyheter.

Jubilanter ga bort 200.000

GENERØST: 100.000 kroner hver fikk Frelsesarmeen ved Iver Skyberb og Blå Kors ved Gøril Westborg Smiseth, av Lions Oslo - avdeling Berg - ved president Jøran Rudi, torsdag 21. mars. FOTO: Utlån

Lions Berg har 40-års jubileum, og feirer med å gi bort 100.000 kroner til Frelsesarmeen og 100.000 kroner til Blå Kors.

BERG/OSLO:«Det var særs god stemning i Frelsesarmeens lokaler Fyrlyset i Oslo torsdag 21. mars. Fem representanter fra Lions Club Oslo/Berg var på besøk. Og med seg hadde de to store sjekker – hver pålydende 100.000 kroner. Da var det bare å ta fram bløtkake og takketaler…», står det blant annet på Blå Kors’ hjemmeside.

Fyrlyset og Kompasset

− Midlene kommer svært godt med i vårt arbeid blant de 150 rusavhengige som daglig benytter seg av Fyrlyset. For oss som jobber her og ikke minst de som kommer innom oss, betyr det mye å bli tenkt på, refereres daglig leder og major Iver Skyberg.

Kompasset-leder Gøril Westborg Smiseth i Blå Kors uttrykte like stor takk for at pengene som vil bidra godt inn i arbeidet blant unge mellom 14 og 35 år som har foreldre med alkohol- eller andre rusproblemer, står det også på hjemmesiden.

Forslaget stor oppslutning

− Vi synes det er hyggelig å kunne yte en skjerv til dette viktige arbeidet, og forslaget om å bevilge til Frelsesarmeens og Blå Kors’ arbeid, hadde stor oppslutning hos våre medlemmer, forteller Jøran Rudi, president i Lions Club Oslo/Berg, refereres på Blå Kors’ hjemmeside.

Pengene Lions Oslo/Berg tjener inn, kommer hovedsakelig fra det store bokmarkedet som Lions samler inn hvert år, i november, på Vestre Aker skole.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.