RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubilerer med stor konsert


Høyenhall Skolekorps og Manglerud Skoles Musikkorps feirer jubileum i år.
Høyenhall Skolekorps og Manglerud Skoles Musikkorps feirer jubileum i år.
Høyenhall Skolekorps og Manglerud Skoles Musikkorps feirer 40 og 50 år med en jubileumskonsert i den nye kirken på Abildsø lørdag 19. april.

ABILDSØ: I år er det 50 år siden korpset på Manglerud ble stiftet, mens korpset på Høyenhall så dagens lys ti år senere.

På jubileumskonserten blir det underholdning fra drilltroppen, aspirantkorpset, juniorkorpset, hovedkorpset og veterankorpset. De lover en konsert med variert program som passer for både liten og stor.

Tett program

Jubileet skal markeres gjennom hele året. De to korpsene har samarbeidet i mange år, og i tiden frem til sommeren skal de to jubilantene også gjennom kretsstevne og jubileumstur til Spania.

Forberedelsene til jubileumskonserten har vært i gang i lenge. I aulaen på Høyenhall skole har det blitt øvd intenst hver tirsdag. Alle musikantene gleder seg til å vise frem det de har øvd på, sier nestleder i Høyenhall skolekorps Pia Tengesdal Røsdal.

Garden kommer

Hun forteller at vi selvsagt treffer korpsene 17. mai også. Søndag 1. juni braker det løs med kretsstevne på Manglerud skole med 13 gjestekorps.

Stevnet inngår som en av aktivitetene i de årlige Bydelsdagene i Bydel Østensjø, og ett av mange høydepunkter under stevnet blir Hans Majestet Kongens Gardes musikk- og drilltropp, som skal ha stor drilloppvisning på Manglerud skole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere