RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubilerte med å glede andre


Kiwanismedlem Finn H. Eliassen overrakte nylig en gavesjekk på ti tusen kroner til kulturleder Wenche Christensen ved Oppsalhjemmet.
Kiwanismedlem Finn H. Eliassen overrakte nylig en gavesjekk på ti tusen kroner til kulturleder Wenche Christensen ved Oppsalhjemmet.
Kiwanis Club Oslo St. Hallvard markerte nylig sitt 35-årsjubileum med en flott pengegave til Oppsalhjemmet.

OPPSAL: To ganger i året gjester Kiwanis Club Oslo St. Hallvard Oppsalhjemmet for å skape hygge og adspredelse for beboerne. Tirsdag 12. mai var det duket for hyggekveld, og det var ikke bare deilig servering og musikalsk underholdning som sto på programmet denne gangen.

Skal kjøpe fotoutstyr

I anledning av at Kiwanis-klubben feirer 35-årsjubileum, ble Oppsalhjemmet nemlig overrakt en generøs gavesjekk på ti tusen kroner.

Kulturleder Wenche Christensen takket for gaven på vegne av Oppsalhjemmet.

- Pengene skal benyttes til innkjøp av et digitalkamera og en fotoprinter, forteller Jan Carlsen i Kiwanis.

Allsang, dans og likør

Klubbmedlemmene serverte kaffe, kake og likør, etter at Edgar Roli, Ann-Mari Bysveen, Ragnhild Andersen og Jan Edvardsen først hadde underholdt med trekkspill, sang og gitar.

- Før og etter kaffen var det også allsang, med gamle kjente og kjære viser og sanger på repertoaret. Noen benyttet også anledningen til en svingom på dansegulvet, og stemningen var upåklagelig, forteller Carlsen.

Totalt var det cirka femti personer som hadde en riktig hyggelig kveld sammen.

- Vi ser frem til å møtes igjen til høsten, sier Carlsen.

Humanitært arbeid

Kiwanis Club Oslo St. Hallvard driver humanitært arbeid overfor barn, ungdom, eldre og funksjonshemmede i Groruddalen/Oslo Øst. Klubbmedlemmene møtes hver tirsdag klokken 17 på Thon Hotel Linne.

Folk som ønsker mer informasjon om klubben, kan kontakte Odd Andersen på tlf: 22 26 03 64.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere