RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubilerte med åpning


Når man feirer bursdag, hører selvfølgelig gaver til. Og ivrige barn i Kirkebakken barnehage på Nordstrand nærmest slet av hyssing og papir.
Når man feirer bursdag, hører selvfølgelig gaver til. Og ivrige barn i Kirkebakken barnehage på Nordstrand nærmest slet av hyssing og papir.
Sist uke markerte Nordstrand Menighetsbarnehage 30-årsjubileum. Det gjorde de med åpning av Kirkebakken Barnehage.

Sæter: I hele 30 år har det vært barnehagedrift knyttet til Nordstrand menighet.

Det begynte med «tante Gunvor» Svendsen. Da var Solveien 109c adressen. Etter det har det blitt Bakketoppen, Kittel Nielsens vei og så kom den nye i Tyslevveien. Men det gamle menighetskontoret i kirkebakken sør for kirken har opp gjennom årene vært mange småbarns forankringssted.

I sommer ble så denne barnehagen stengt. Endelig skulle den oppgraderes og få en tilstand som er i tråd med retningslinjer for barnehager.

1. november var de første barna på plass i den «nye» barnehagen, og så kom den store dagen offisiell åpning med taler, bursdagssang 30-årsdag - snorklipp, gaver, boller og saft.

Denne dagen har vi gledet oss til i lang tid. For endelig, etter 30 års drift, er Nordstrand menighetsbarnehage nå i eget hus og som ordentlig, godkjent barnehage, sier styrer Ranveig Köber.

Dugnad

Det er de aller yngste 14 stykker opp til 3 år som er i Kirkebakken mens de 26 eldre barna, er i Tyslevveien. Og sammen med disse er et personale på 13.

Oppgraderingen har vært en stor dugnadsjobb, og alle disse ble behørig takket av menighetsrådsleder Roar Bredvei. Og han hadde også med seg en liten gave som nysgjerrige barn ikke bruket lange tiden på å pakke ut.

Er det godteri, underet en av de små.

Men nei da, en liten sak til å henge på veggen. Og naturlig nok for en menighetsbarnehage var motivet Jesus-barnet og Maria.

30-årsmarkering ble det også i Nordstrand kirke under gudstjenesten søndag med påfølgende grøtfest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere