RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubilerte med konsert

Høybråten damekor feiret 60 år med konsert på både norsk og svensk.

Høybråten: Høybråten damekor ble startet i dagene etter frigjøringen i 1945. Når korpset nå feirer 60 år, kolliderer begivenheten nok en gang med en nasjonal fest. Slikt blir det konsert av. På selve unionsoppløsningsdagen inviterte damekoret til konsert i Høybråten kirke, og på reportoaret sto både norske og svenske sanger som seg hør og bør.
Kirken var ikke fullsatt denne flotte kvelden, men det var heller ikke langt unna. En solid mengde høre- og skuelystne fikk med seg en konsert der både Høybråten damekor og bidro med flotte sangprestasjoner.
Damekoret passet også på å få bakt inn en god porsjon unionsoppløsningshistorie mellom sine sanger. Dermed ble konserten i Høybråten kirke både underholdende og lærerik for de fremmøtte. Helt uten instrumentet levverte damekoret en stemningsfull opptreden.
Tenoren Roar Berg overtok midtveis i programmet, før Høybråten sangforening fortsatte den norsk-svenske tråden med sanger fra både Lillebjørn Nilsen og Evert Taube. Til slutt fikk publikum en ekstra godbit gjennom et samarbeid mellom damekoret og sangforeningen da de sammen fremførte stykket "Aftonrøster". De staselig antrukkede sangerne kunne dermed glede seg over det som også ble en staselig konsert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere