*Nettavisen* Nyheter.

Jubileum for full musikk

Det er ikke verst å ha jubileumsfest når ni skolekorps, janitsjarkorps, Kampen Janitsjar og HM Kongens Garde og drilltropp kommer på besøk.

Ekeberg: Vi behøver vel ikke si noe mer enn at dette ble en jubileumsfest for full musikk.

For det var jo musikken som sto i fokus da Ekeberg Skoles Musikkorps hadde kretsstevne søndag i anledning sitt 50-årsjubileum.

Der toget gjestene inn fra tre steder. Abildsø skoles Musikkorps, Bjørndalskolenes Musikkorps, Holmliaskolenes Musikkorps, Høyenhall Skolekorps/ Manglerud Skoles Musikkorps, Karlsrud skoles Musikkorps, Nedre Bekkelaget Skolemusikkorps, Oppsal Skoles Musikkorps, Årvoll Skoles Musikkorps og Øster Aker Musikkorps er tydeligvis Ekeberg-musikantenes venner, og sammen bidro de til en flott dag, selv om sola stekte ubarmhjertig på asfalten.

Og så de store trekkplastrene da - Kampen Janitsjar og HM Kongens Gardes musikk og drill. Mang en ung musikant så vel seg selv i de uniformene en gang i fremtiden.

"Å arrangere kretsstevne er et stort løft for oss, men vi er helt sikre på at dette kommer til å sette preg på hele Ekeberg" skrev korpsleder Eivind Moen i programmet. Og slik ble det.

Neste høydepunkt for jubilanten er Portugal-turen som går 26. juni. Da setter 77 personer seg på flyet.

Og et solid punktum for 50-årsmarkeringen settes 14. november med jubileumskonsert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.