RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen og dans i skolegården.
Velkommen og dans i skolegården.

Jubileum på Rosenholm

Rosenholm skoles 25-årsjubileum ble behørig feiret med en stor jubileumsfest.

ROSENHOLM: Festen gikk av stabelen tirsdag 9. juni. Foreldrene stilte med mat fra alle verdenshjørner og lærerne hadde bakt kaker. Elever og lærere hadde snekret sammen en jubileumsforestilling som ble vist for et stort publikum.

Mange talenter kom her fram, både innen dans og sang.

SE BILDEGALLERI! Rosenholm skole 25 år

- Skolen hadde fått inn flotte premier fra nærmiljøet til loddsalget, og alt i alt fikk skolen inn et stort overskudd som vil bli brukt til fotballmål og uteleker til elevene, forteller assisterende rektor Siri Aasland.

Skolen hadde leid inn en danseinstruktør som i løpet av skoletiden samme dag lærte alle elevene flere latinamerikanske danser, som ble vist for foreldrene selve jubileumskvelden.

Alle skolens elever og lærere hadde på røde jubileums-t-skjorter designet av en elev på 7. trinn, og skolegården formelig sydet av rytmer og danseglede.

Selve bursdagen til skolen er fredag 21. august, og vil bli feiret med bursdagkake, taler, flaggheising og ballongslipp.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere