RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubileumsår på Bjørnsletta

I år fyller fyller Bjørnsletta ungdomsskole 25 år. - Bjørnsletta er som en stor familie, mener venninnene Marisol og Lene.

Åsjordet: Onsdag ble Bjørnslettas 25-årsjubileum markert med brask og bram i samlingssalen, da elever, foreldre, lærere, rektor, tidligere rektorer, Røa Storband og Bestum kammerorkester var samlet til fest.
Venninnene Marisol og Lene fra 8B var blant elevene som opptrådte. De hadde valgt fengende toner fra helten, Missy Elliott.
- Det er ikke så skummelt å danse foran så mange. Vi har nemlig danset aktivt i fem-seks år, og er vant til å opptre.
Jentene synes det er moro å være med på å feire skolen som de er blitt så glade i.
- Bjørnsletta er som en stor familie. Alle er hyggelige mot hverandre, og vi har aldri hørt om noen som har blitt mobbet her.

Nr. 3 i toget


Assisterende rektor, Ole Arnly, forteller om et jubileumsår med spennende program.
- Det er veldig morsomt med fest, men jeg kommer til å puste lettet ut når det hele er over. En jubileumskomité har jobbet med 17. mai gjennom hele året. Vi var nummer tre i toget i år. I morgen mottar avgangselevene vitnemålene sine, til høsten feirer vi med nye elever, og i kveld arrangerer vi åpen skole, før den store feiringen starter. Gjestene vil blant annet få se den flotte utstillingen 10. klasse har laget.
Alle elevene fikk i oppgave å lage en hard gjenstand med tema "norsk natur" og en myk gjenstand med tema "gjenbruk". Resultatene ble svært varierte - alt fra stavkirke laget av ispinner, sjakkbrett av cola- og ølbokser og miniskjørt med påsydde blonder.
I anledning skolens bursdag har ledelsen tenkt å utvikle en databasert historisk oversikt.
- I tillegg arbeider vi med å styrke realfagene, og vi ønsker å satse på fysisk fostring. Blant annet planlegger vi en daglig trimøkt og mer fokus på frukt og grønt.Men først står altså fest og moro på programmet.

Spres for alle vinder


Rebecca, Hedda og Christine rekker å få med seg feiringen - før de spres for alle vinder. Og på onsdagens feiring sang Hedda Enrique Iglesias' "Hero", mens Christine fremførte Maroon 5s "Sunday Morning". Begge fikk god hjelp av Rebecca på gitar.
- Det er fint å få tatt et ordentlig farvel med skolen vår. Men vi er veldig klare for å komme videre, røper de.
Mens Rebecca vil bli frisør og har søkt seg til Sogn, ser Christine for seg en fremtid som skuespiller og begynner på Nissen til høsten.
- Jeg skal begynne på Ullern, jeg. Vi blir en stor gjeng der fra Bjørnsletta, forteller Hedda.
Og hva er jentenes beste minne fra de tre årene på Bjørnsletta?
- Krakow-turen! sier de i kor.
- Det var en opplevelse. I tillegg gjorde den klassene mer sammensveiset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere