RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubileumsfeiring

Lørdag 18. mars feiret medlemmer av Lions Club Oslo Rustad sitt 30 års jubileum på Skullerudstua. Da ble fire av medlemmene tildelt klubbens høyeste internasjonale utmerkelse.

SKULLERUD: Lions Club Oslo Rustad hadde invitert venner fra nærliggende klubber for å feire de 30 årene som forening i det godes tjeneste. Dette er en aktiv klubb, og det kom tydelig fram da den internasjonale æresprisen Melvin Jones skulle deles ut. Bjørn Olsen, Leif Andvin, Kjell Strømberg og Bjørn Aslaksen fikk alle æren av å motta denne utmerkelsen, skriver klubben i en pressemelding.

Fire ærespriser

Prisen er kalt opp etter mannen som grunnla Lions-bevegelsen i 1917, og er bevegelsens høyeste internasjonale utmerkelse. Den tildeles personer som har bidratt til å gjøre samfunnet litt mykere, og gjennom sitt arbeid og engasjement har vist en innsats som klart skiller seg ut fra det vanlige. Tidligere er prisen delt ut to ganger i denne klubben, til avdøde Rolf Krogh, og til Ingolf Bekkelund.
Under jubileumsmiddagen var det hyggelige ord og gaver fra Lions' distriktsguvernør Finn Helge Hartmann, og fra klubbene Bøler og Bryn.

Arbeider i nærmiljøet

Lionsklubbene utøver et viktig arbeid i sitt nærmiljø, hvor de støtter prosjekter både blant yngre og eldre. Nasjonalt arbeider Lions mot narkotika, med blant annet en tulipan aksjon lørdag 29. april. De har også aksjoner som Røde Fjær støtter utvalgte aktiviteter. Sist gikk pengene til aktiviteter for kreftrammede. Førerhundskolen og diabetes er områder Lions arbeider for. Internasjonalt er bevegelsen for tiden tungt inne i øyehelseprosjekt i Uganda, Nordisk samarbeidsprosjekt i Minsk, katastrofeberedskap, ungdomsutveksling og internasjonalt hjelpefond.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere