RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubileumsfest i Røa sentrum


BESØK RØA I HELGEN: I forbindelse med Røa Vels jubileumsfeiring er det en rekke lokale aktiviteter i sentrum av Røa. Arkivfoto
BESØK RØA I HELGEN: I forbindelse med Røa Vels jubileumsfeiring er det en rekke lokale aktiviteter i sentrum av Røa. Arkivfoto
Lokale aktører og lokalt næringsliv deltar når Røa Vel feirer 100 år. Fredag, lørdag og søndag er det masse aktiviteter i Røa sentrum.

RØA: – Vi gleder oss til å markere at Røa vel har vært en viktig del av lokalmiljøet i 100 år, sier styremedlem i Røa Vel, Jan T. Herstad.

Fredag

Førstkommende fredag, 5. september, braker det løs med Huseby skoles musikkorps foran Anton Sport som så marsjerer til Røa Torg. Anne Bjørneby Vik og Jan T. Herstad ønsker velkommen til jubileumsdagene.

Utover ettermiddagen vil det bli flere foredrag knyttet til Røas historie i Samfunnshus Vest og Røa storband vil underholde på torget.
Inne i Samfunnshus Vest vil du Røas lag og foreninger som har ulike stands i hele huset, mens handelsstanden har egne markeringer i Røa sentrum med ulike jubileumstilbud både fredag og lørdag.

Lørdag

Hele programmet for de tre dagene finner du på Røa Vels nettside: roa-vel.no

Klokken 11. på lørdag starter det på torget med Voksen skoles Musikkorps og gratis barnekino i biblioteket. Utover formiddagen vil det danseoppvisning, korsang og kampsport-oppvisning.

Søndag

Søndag er det familiefest i Kirkeparken fra klokken 12.30–15.00. Det passer godt da Røa kirke har sitt jubileum, 75 år. Her blir det aktiviteter for store og små med servering. Det er også familiegudstjeneste klokken 11.00

Ett av landets største

Røa vel er ett av landets største vel med sine 1500 medlemmer. Velet har vært førende for en rekke viktige saker i lokalmiljøet. Blant annet var det Røa vel som for 40 år siden tok initiativet til etableringen av Samfunnshus Vest.

Velet har vært svært aktive i saker som angår Røa-tunnel, Røa bad, reguleringsplaner for Røa, Samfunnshus Vest, idrettsanlegg, bekkeløp i Hovseterdalen og ikke minst arbeidet med å hindre anlegg av «monstermaster» i Mærradalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere