*Nettavisen* Nyheter.

Jublende prisvinnere

Jentegjengen i Viqueens Incredible syns det var veldig stas å bli tildelt Idrettsprisen junior for 2008.

Med brask og bram ble Idrettsprisene og Ildsjelprisen for 2008 delt ut i Ekeberg Idrettshall i går.

Klikk på bildet for å forstørre.

Senterleder for Senter Syd, Richard Elphinstone (t.v.) og redaktør i Nordstrands Blad, Tore Bollingmo (t.h) som fikk ære av å dele ut årets idrettspriser. Her har Sara Nordenstam nettopp fått Idrettsprisen senior for 2008.

Klikk på bildet for å forstørre.

Finn Ormaasen (80) var meget rørt da han mottok prisen for Årets Ildsjel 2008.

EKEBERG: Sara Nordenstam, Viqueens Incredible og Finn Ormaasen ble alle hyllet som verdige vinnere av henholdsvis Idrettsprisen senior og junior, og Ildsjelprisen 2008 søndag.

Det betyr mye å få en slik pris fra lokalmiljøet, smiler Sara Nordenstam (25). Hun har fått stor oppmerksomhet i mediene etter den sensasjonelle bronsemedaljen i OL i Beijing. Hun var nominert til tre priser på Idrettsgallaen, og vant «Årets gjennombrudd», men Idrettsprisen fra Nordstrands Blad og Senter Syd Mortensrud, henger høyt.

Før OL visste ingen, bortsett fra lokalmiljøet hvem jeg var. Det er ordentlig moro å få denne prisen, sier lambertsetersvømmeren. Cheerleadergruppa Viqueens Incredible var over seg av begeistring for den store vandrepokalen.

Oj, den var stor, og tung, gliste de entusiastiske jentene, som i tillegg ga publikum en smakebit av showet som har gitt gjengen både NM-gull og EM-bronse. Begge vinnerne fikk en gavesjekk på 5000 kr av Senter Syd, og en vandrepokal. BSKs Finn Ormaasen (80) jobbet frivillig også under gårsdagens kamper i Ekeberg Idrettshall, og hadde hatt ansvaret for seks dommerpar som hadde vært i ilden denne søndagen. Dette viser tydelig 80-åringens engasjement.

Dette er veldig overraskende og veldig moro. Det er hyggelig å bli satt pris på, og tusen takk til alle som har ønsket at jeg skulle få denne prisen, sier Ormaasen, nokså rørt. Han kan kose seg med en bedre middag på Ekebergrestauranten, samt en vandrepokal han også.

NB! Les alt om våre tre prisvinnere i torsdagens utgave.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag