*Nettavisen* Nyheter.

Jubler over hockeyskole

Pål Svendsen gleder seg over kommunens tiltak om hockeyskole. Denne og forrige uke forsøkte over 30 unger seg på skøyter for første gang denne sesongen.

Lørenhallen: Det har vært arrangert hockeyskole i Lørenhallen tidligere, men dette er første gang det er i regi av Kultur og idrettsetaten. Pål Svendsen i Hasle\Løren jubler.
Dette er utrolig bra. Arne Strømsnes i hockeyforbundet har gjort en kjempejobb for å få dette på plass. Virkelig et steg i riktig retning, sier han fornøyd. Hasle\Løren har imidlertid ansvaret for gjennomføringen.

Fotball på isen

Imens Svendsen gjør klart til saft og frukt storkoser ungene seg ute på isen.
Trym Alexandersen (16) har delt inn lag, og skyter ut en fotball. Dermed var det klart for god gammeldags klyngefotball med skøyter og hjelm.
Poenget med hockeyskolen er å ha det så moro som mulig. Dersom det lurer seg inn noen ferdigheter i tillegg er jeg godt fornøyd, smiler unggutten. Han spiller til vanlig ishockey i Vålerenga, men har bakgrunn i Hasle\Løren. Når det gjelder ungene er de fra hele Oslo, men majoriteten kommer fra områdene rundt Lørenhallen.

Tjuvstart

Thomas Kruse Wikstrøm (11) bor på Refstad og spiller hockey i Hasle\Løren.
Et øyeblikk er han mer opptatt av å bli intervjuet at Lokalavisen Groruddalen enn fotball-hockeyen.
Det er kjempebra, kult, med hockeyskole, sier han kjekt. Den unge venstrevingen scorer til vanlig mange mål for moderklubben og drømmen er selvsagt å spille i verdens beste ishockeyliga i USA.
Favorittlaget mitt er Colorado Avalanche. Det er fordi de er best. Jeg har lyst til å bli så god som de som spiller der, fortsetter han. Thomas gleder seg skikkelig til sesongen er i gang, og synes det er helt topp å tjuvstarte litt med hockeyskolen.
Kom igjen, Thomas! Kom deg ut på isen, laget ditt spiller, roper trener Trym Alexandersen. Thomas går litt motvillig av gårde fra sitt aller første, men forhåpentligvis ikke siste, intervju som hockeyspiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.