RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GLADE MUSIKANTER: Arne B. Larsen og Kjersti Helgerud fra DNB Nordstrand (bak til høyre)gleder seg med medlemmer av Bekkelaget bandskole. Fra venstre leder Kristoffer Risholm,Mathias, Aleksander, Adam, Nora, Jørgen, Leon, Mathea, Julie og Benjamin.
GLADE MUSIKANTER: Arne B. Larsen og Kjersti Helgerud fra DNB Nordstrand (bak til høyre)gleder seg med medlemmer av Bekkelaget bandskole. Fra venstre leder Kristoffer Risholm,Mathias, Aleksander, Adam, Nora, Jørgen, Leon, Mathea, Julie og Benjamin. Foto: Foto: Aina Moberg

Jubler over penger til nytt lysanlegg

Gleden var stor i Bekkelaget bandskole da de nylig fikk overrakt 15.000 kroner av Sparebankstiftelsen DnbNor.

BEKKELAGET: – Pengene skal gå til lysstativ, lysmaskin og lyskastere, forteller daglig leder og instruktør Kristoffer Risholm.

I fjor investere bandskolen i nytt lydanlegg.

– Med både «lys og lyd» på plass blir kvaliteten på konsertene våre hevet. Det blir morsommere, proffere og en bedre opplevelse for elevene våre. Vi er kjempefornøyde, takknemlige og glade over pengene, sier han.

Et bra tiltak

Gleden er på banksjef Arne B. Larsen i DNB Nordstrands side.

– Det var 30 søkere til årets midler i denne målgruppen. Bekkelaget bandskole er en av tre som får penger. Det begrunner vi med at skolen er et bra tiltak, mange får glede av de 15.000 kronene, deltagerne er unge og har holdt på lenge, sa han da han overrakte sjekken.

Bandskolen ble startet av lokale musikkinteresserte foreldre i 2007. Den har plass til 35 elever i alderen 11-19 år. De fordeles i band ut ifra alder og ferdighetsnivå.

– Elevene øver ti onsdager i semesteret i Bekkelaget menighetssenter. Først er det individuell undervisning, deretter samles bandet til øvelse med en instruktør, sier Risholm.

Blir bedre sett

Per i dag består bandskolen av sju band. Et av disse har det klingende navnet «The ragga, dagga, dish». Der er Nora Helene Ødegård, en av bandskolens yngste vokalist.

Hun jubler over gaven fra Sparebankstiftelsen DnbNor.

– Nå har vi råd til å kjøpe masse lysanlegg. Godt lys betyr at folk kan se meg bedre når jeg synger, sier 11-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere