RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jublet for bronse


Readys spillere har hatt en flott sesong på bandybanen.
Readys spillere har hatt en flott sesong på bandybanen.
Readys bandyherrer går inn i sluttspillet med en god porsjon selvtillit.

GRESSBANEN: Etter å ha slitt i bunnen av tabellen i mange sesonger, har Ready i år levert en kjempesesong. Den sterke seieren over serieleder Solberg i helgen sikret bronsen for vestkantklubben.

– Det er første gang Ready har gjort det så godt i grunnserien etter at 11"er-bandy ble introdusert i Norge, sier Ready-leder Torer F. Berg.

Solide trenere

Han forteller at klubben har satset hardt for å ta steg mot toppen i Norge.

– Ready har gjort en markant satsing på det sportslige de to-tre siste sesongene, og det bærer nå frukter. Våre tre klassespillere fra Sverige er alle sysselsatt som trenere i klubben i tillegg, sier Berg.

Drammen igjen

Onsdag rundet Ready-gutta av sesongen med 2-8-tap for Drammen – i en kamp som var uten betydning for våre lokale helter.

Drammen blir også motstander i kvartfinalen, og allerede lørdag spilles første kamp på Gressbanen. Serien spilles som best av tre kamper, og mandag er det returoppgjør i Drammen. En eventuell tredje- og avgjørende kamp spilles på Gressbanen onsdag.PS! Readys damelag har fortsatt igjen to kamper av sesongen, men også de kommer til å ende opp med bronsemedalje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere