*Nettavisen* Nyheter.

Jublet for finale

Ragnhild Aas (22) var nok en gang tungen på vektskålen da Oslo Volley spilte seg frem til finalen i sluttspillet på bekostning av NTNUI Gløshaugen.

EKEBERG: Jaaaa! Dette var deilig, jubler Ragnhild Aas.
Den unge kapteinen har akkurat ledet laget sitt til finalen i sluttspillet etter to tøffe og jevne kamper mot NTNUI Gløshaugen. Oslo Volley vant som kjent 3-2 i Trondheim forrige helg, og klarte å gjenta bedriften i KFUM-hallen lørdag kveld.
Det er alltid gøy å spille mot Gløshaugen, for det er to veldig jevne lag. Det er alltid spennende, men det er ikke så bra for hjertet, smiler Ragnhild.
Og jevnt ble det lørdag også. Selv om det ene laget ledet klart underveis i settet, så ble det jevnt til slutt. I første sett hadde Oslo Volley fem settballer på stillingen 24-19, men klarte likevel å tape 25-27.

Det andre sette vant Oslo 25-23, mens de i tredje sett hentet inn Gløshaugens 16-21 ledelse og vant 25-23.

Avgjorde

I fjerde sett stakk Oslo i fra til 12-1.
Da regnet de fleste med at det var slutt, men Gløshaugen klarte å utligne til 21-21. Før Oslo til slutt avgjorde kampen med 25-23. Det var et sånn typisk "Oslo Volley syndrom". Vi ble stressa når vi ledet så mye, og da gikk plutselig alt galt, sier Ragnhild.
Men det holdt denne gangen, og nå venter erkerivalen Koll i finalen nok en gang. Det pleier å gå Koll sin vei, men Oslo Volley har nærmet seg denne sesongen.
Hvordan skal dere slå Koll?
Koll, ja. Nå skal vi bare konsentrerer oss om oss selv, så får vi se hvor langt det rekker, sier Ragnhild.
Dere har nærmet dere?
Jeg synes vi har klart å luke bort mange av de stygge feilene vi gjorde før, og vi er ikke så ustabile lenger. Men vi får se om det holder, sier Ragnhild Aas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag