Gå til sidens hovedinnhold

Jublet for finaleplass

Tone Grønmo og Holmlia hadde all grunn til å juble i går. Med lagets andre seier på rad over Sagene, sikret Holmlia seg både revansj fra fjoråret og billett til NM-finalen.

Bjølsen: Utrolig deilig! Og veldig fortjent også, mener Tone Grønmo.

I fjor kom Holmlia til NM-semifinalen som klare favoritter, men "underdogen" Sagene overrasket med å slå ut seriemesteren. I år kunne Holmlia ta revansj og det gjorde de med glans, etter enkelt å ha beseiret Sagene i to kamper på rad.

Vi pratet mye om dette på forhånd for å få opp tenningen. Det var godt å revansjere tapet fra fjoråret, innrømmer Grønmo.

Jevnt lag

Den første semifinalen på hjemmebane i Holmliahallen endte 8-4 i vertenes favør. Da drepte Holmlia spenningen tidlig i kampen.

Heller ikke i Bjølsenhallen i går ble det særlig dramatikk. Riktignok snudde Sagene fra 0-2 til 3-2, men Holmlia snudde kampen i deres favør igjen i midtperioden. Etter det hadde ikke hjemmelaget noe mer å gi.

Vi har et jevnere lag, med flere spillere som står fram. Sagene er mer avhengig av enkeltspillere, forklarer Grønmo seieren med.

Lang pause

Nå må Holmlia vente én måned til NM-finalen spilles. Da venter seriemester Sveiva i det som trolig blir en tett og jevn finale i Skedsmohallen.

Jeg gleder meg allerede til den kampen, for "settingen" rundt en NM-finale er helt spesiell. Det er synd oppholdet er så langt, for jeg synes finalen burde vært nesten med én gang, sier Grønmo som nå håper gullet kan bli tatt med hjem til Holmlia.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto