RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jublet for opprykk


Jørgen Klem (t.v.) og Anders Thomassen kunne juble for opprykk i går. Dette bildet er riktignok fra tidligere i kvalserien.
Jørgen Klem (t.v.) og Anders Thomassen kunne juble for opprykk i går. Dette bildet er riktignok fra tidligere i kvalserien.
Korsvoll/Tåsens innebandyherrer er klare for 1. divisjon.

KJELSÅS: Det ble klart etter at laget i går beseiret Elverum 7-5 i Engebråtenhallen. Dermed rykker Korsvoll/Tåsen opp til Østlandsserien sammen med Østensjø.

Dette er vi strålende fornøyde med. Etter at Østensjø slo Råde, lå alt til rette for opprykk, og jeg følte vi hadde kontroll fra start til mål i Elverum-kampen, forteller spillende trener, Jørgen Klem.

Korsvoll/Tåsen startet kvalifiseringen med en knepen 5-4-seier over Råde, før laget gikk på et 4-7-tap for Østensjø. Men med seier over Horten (9-4) og Elverum, gikk det veien for det lokale håpet i kvalifiseringen.

Nå ser Klem frem til spill én divisjon høyere neste år.
Det blir moro, men også tøft. Det første målet får bli å holde oss i divisjonen. Vi har mange gode spillere allerede, men månok likevel forsterke litt, mener Klem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere