*Nettavisen* Nyheter.

Jublet for tidlig

Abdurashid Ibrahim scoret 2-1-målet mot Steinkjer søndag, med en perle av et langskudd. Dessverre fikk gjestene en straffe i 2. omgang, og kampen endte 2-2.

Abdurashid Ibrahim danset med hjørneflagget etter sin flotte 2-1-scoring. Men GBK kunne tapt alle poengene i siste minutt.

RØDTVET: Keeper Masood Fazal reddet ett poeng i siste spilleminutt, på stillingen 2-2.

Det var en reaksjonsredning. Det hadde vært utrolig surt å miste alle poengene. Ille nok at vi ikke vant i dag, sier GBK-keeperen etter kampen.

God Ahmed

GBK var det klart beste laget i 1. omgang, og spesielt god var Faysal Ahmed i en litt fri rolle på kanten, og som hengende spiss. Han var full av initiativ, både ved å skaffe seg rom og gå på løp, men også som tilrettelegger for lagkameratene.

Det var bortelaget som fikk den første scoringen. Et lykketreff av Jørgen Bøkestad etter 18 minutter, mot spillets gang. Venstreback Abdi Abdullahi utlikner for GBK fra ellevemetersmerket, etter en nedrivning i feltet.

Kun minuttet senere legger Abdurashid Ibrahim på til 2-1 til hjemmelaget. Fra over 20 meter sender han av gårde en ball som i utgangspunktet ser helt umotivert ut, men som dupper innom krysstanga og inn.

Seiersdans

Seiersdans ved hjørneflagget og GBK-benken var i ekstase.

Dessverre holdt ikke GBK samme nivå etter pause. Steinkjer var mer bestemt og presset hjemmelaget bakover.

Til slutt fikk de også en straffe, og kampen endte 2-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag