RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jul med Hanne Krogh

I morgen blir det muligheter for å komme i julestemning når Hanne Krogh entrer Bekkelaget kirke.

Bekkelaget: I år som i fjor blir det julesang og høytidsstemning i Bekkelaget kirke når Hanne Krogh holder sin tradisjonelle konsert.

Kjente trakter

Nordstrand er ikke ukjent for den folkekjære artisten. Hun tilbrakte nemlig de ni første årene av sitt liv i bydelen med sine foreldre og en eldre søster.

Hanne Krogh begynte å opptre som sanger allerede som fjortenåring. Etter hvert ble det rolle i "Reisen til julestjernen", en tur innom NRK og etter suksessen med Bobbysocks og "La det swinge" var det duket for en lang og innholdsrik karriere som sangartist.

Julekonsertene er en tradisjon hun har etablert gjennom 20 år, og Bekkelaget kirke er så heldige at de får besøk av artisten i år igjen.

Med seg har hun tenoren Torstein Sødal, musikalsk leder og keyboardist Stein Austrud og på fiolin og diverse andre instrumenter, Tarjei Nysted. Sammen med de lokale korene, Cantando fra Bekkelaget og barnekoret Svansen fra Ormøya, vil Hanne Krogh by på en variert og tradisjonell julekonsert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere