RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juleavslutning hos «Pølsa»


HYGGELIG: Per Fagerlid er fast pianist for fritidsklubben for utviklingshemmede i Bydel Nordstrand. Det setter ildsjel Inger Borgen og sønnen Geir stor pris på.
HYGGELIG: Per Fagerlid er fast pianist for fritidsklubben for utviklingshemmede i Bydel Nordstrand. Det setter ildsjel Inger Borgen og sønnen Geir stor pris på. Foto: ALLE FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
«Pølsa» fritidsklubb for utviklingshemmede har stadig hyggelige arrangementer, og nye brukere ønskes hjertelig velkommen.

NORDSTRAND: Mandag 12. desember var det juleavslutning for «Pølsa», som for anledningen hadde byttet ut den faste pølsemenyen med julegrøt.

SE 10 BILDER FRA JULEFESTEN VED Å KLIKKE PÅ HOVEDBILDET

Juletregang og utlodning sto også på programmet i Poppelstien, der fritidstilbudet for voksne utviklingshemmede i Bydel Nordstrand har hatt tilhold de siste årene.

Lange tradisjoner

«Pølsa» drives av bydelen og har eksistert i over tyve år. En av ildsjelene er Inger Borgen.

– Jeg begynte å gå her med sønnen min, etterhvert ble jeg ansatt. De trengte en assistent og jeg var jo her uansett, smiler Inger.

Sønnen Geir (52) er en av rundt femti brukere som setter stor pris på de månedlige sammenkomstene.

– Det er stor forskjell på funksjonsnivået og ofte vanskelig å finne på noe for denne gruppen. Derfor hadde vi en spørrerunde hvor vi fant ut at musikk, dans og bingo er noe som treffer alle, forklarer Inger.

– Ingen krever noe av deg, og alle synes det er veldig hyggelig her. Vi har plass til flere, men man må ha med følge og komme seg hit selv, sier Inger.

Nytt treff 16. januar

«Pølsa» holder til i lokalene til eldresenteret i Poppelstien, ved siden av bydelshuset på Sæter.

Neste treff er mandag 16. januar, og nye åpningstider er fra klokken 17.30- 19.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere